Login firme   Inregistrare Firma
 „Program de formare PAM- Plante Aromatice și Medicinale” » Oferta
Pret : gratuit MDL

067657475 

Detalii :
Grupul de Acțiune Locală „Vasile Stroescu” invită antreprenori sau/și persoane care își propun să devină antreprenori în domeniul PAM, din satele Lopatnic, Viișoara, Bădragii Noi, Bădragii Vechi, Corpaci, Cuconeștii Noi, Terebna, Zăbriceni, Bleșteni, Gordineștii Vechi, Tîrnova, Trinca, Burlănești, Brînzeni, Hancăuţi din raionului Edineț să se înscrie în programul gratuit de formare în domeniul dezvoltării sectorului plantelor aromatice și medicinale gălbenele, mușețel, sunătoare, monarda, pelinul, levănțică, măceș, mentă, etc..
Instruirile se vor desfășura în perioada august-septembrie 2021 și vor acoperi mai multe tematici specifice sectorului PAM. Tematicile vor fi selectate în comun cu expertul/experții și participanții la instruiri. Mai multe informații privind locul și orarul instruirilor vor fi oferite odată cu definitivarea listei participanților.
Ca urmare a instruirilor, antreprenorii vor avea posibilitatea să aplice pentru finanțare în baza unui concurs în plantarea anumitor culturi PAM. Detalii despre concurs vor fi oferite de către GAL „Vasile Stroescu” pe parcursul instruirilor.
Toți doritorii de a participa la instruiri sunt invitați să își exprime interesul până în data de 15 august 2021, ora 17:00, printr-un mesaj electronic la adresa galvasilestroiescu@gmail.com sau la numerele de telefon 060410351/067657475, cu mențiunea „Program de formare PAM”. La fel, vă rugăm să indicați în mesaj numele/prenumele/localitatea/compania/domeniul de activitate/date de contact.
Activitățile de instruire sunt parte integrată a procesului pilot Inovatorii LEADER — UE, GAL — Model de Dezvoltare Tematică care are loc în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Polish Aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partener strategic — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova.

Vă așteptăm cu drag!